ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Κ.Ω.Θ. ΣΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ Κ.Ω.Θ. ΣΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων του Κ.Ω.Θ. στα πλαίσια της προσπάθειας για μία πιο ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Ωδείου , συμμετείχε στην εαρινή συναυλία του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο συναυλίες. Η πρώτη έγινε στις 25-4-2015 στην Αίθουσα Δοκιμών Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης "Σόλων Μιχαηλίδης" (πρώην Παλλάς). Ο σύλλογός μας συμμετείχε δημιουργώντας ένα μπουφέ για τα παιδιά που συμμετείχαν στη συναυλία προσφέροντας στο διάλειμμά τους ορισμένα εδέσματα  ,χυμούς και νερό.
Την επόμενη μέρα (26-4-2015) πραγματοποιήθηκε συναυλία με το ίδιο πρόγραμμα στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου "Παντελίδης" στην Πτολεμαΐδα.
Το πρόγραμμα διεύθυναν οι μαέστροι Δημοσθένης Φωτιάδης (Κ.Ω.Θ.) και Λάζαρος Τσαβδαρίδης.(Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας) , ενώ συμμετείχαν και οι χορωδίες Vivo και Ιn Vivo του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας υπό τη διεύθυνση της Λίνας Τσέρνου. Τέλος , συμμετείχε και ο σολίστας στο βιολί της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης Αντώνης Σουσάμογλου.
Οι δύο αυτές εκδηλώσεις έχουν καλυφθεί με video από τον ταμία του συλλόγου με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε για να το αποκτήσετε όσοι ενδιαφέρεστε.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τις συναυλίες σε βίντεο και φωτογραφίες.









Σχόλια