Ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων Κ.Ω.Θ.


ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Κ.Ω.Θ. 20-11-2014

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Κρατικού Ωδείου εύχεται σε όλους τους σπουδαστές και τους γονείς τους καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. Παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ωδείο μας εδώ και αρκετό καιρό, η αντοχή του στο χρόνο με 100 χρόνια ιστορίας και η υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρει το κατατάσσουν ανάμεσα στα υψηλότερα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Είναι γνωστό ότι το Κρατικό Ωδείο αποτέλεσε και αποτελεί φυτώριο μουσικής ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα με απόφοιτους να στελεχώνουν μουσικά σχολεία ,μουσικά πανεπιστήμια, ωδεία, ορχήστρες(κρατική ορχήστρα, συμφωνική του δήμου) κτ.λ.

Οι σπουδαίοι μουσικοί που ξεπήδησαν και ξεπηδούν από τους κόλπους του μας κάνουν όλους περήφανους και μας δίνουν δύναμη να αγωνιστούμε γι΄ αυτό. Η επιδίωξη του Συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατό στενότερη συνεργασία της οικογένειας με το ωδείο για την καλύτερη και αρτιότερη εκπαίδευση των σπουδαστών. Χωρίς την καλλιέργεια αυτής της σχέσης οικογένειας- ωδείου τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, με συνέπεια να διαιωνίζονται και να δημιουργούν εντάσεις και απογοητεύσεις. Ο Σύλλογος Γονέων καλεί όλους τους γονείς να συνδράμουν σ' αυτήν την προσπάθεια για την ανανέωση αυτής της σχέσης ,με την εγγραφή τους ως τακτικά μέλη του συλλόγου, καθώς και με την ενεργή συμμετοχή τους στις συναντήσεις κατ΄ ιδίαν με το Δ. Σ.του συλλόγου και συνολικά στις γενικές συνελεύσεις. Η πρώτη γενική συνέλευση για την φετινή χρονιά θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 5.00 μ.μ στην αίθουσα 01 του ωδείου.

Μέλη του Συλλόγου θα βρίσκονται στο ωδείο συγκεκριμένες μέρες και ώρες στο ωδείο.

Δευτέρα

Αρης ΚαΪάφας 4.30-8.30 και Μαρία Νιμπή 5.30-7.30μ.μ.

Τρίτη

Δαυίδ Ναχμίας 6.00-7.30και Ελένη Πεσιρίδου 5.30-7.00μ.μ.


Πέμπτη

Περσεφόνη Κουτσομητροπούλου 4.30-7.00 και Ελένη Πεσιρίδου 6.00-7.30μ.μ

Παρασκευή

Ελένη Πεσιρίδου 5.00-7.00μ.μ.

Αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών θα υπάρχουν και στην γραμματεία του ωδείου και μπορούν επίσης να στέλνονται ηλεκτρονικά μέσα απο το blog του Συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος του Συλλόγου είναι 10 ευρώ.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. Συλλόγου γονέων Κ.Ω.Θ.

Σχόλια