Παρακαλούνται όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους ΔΕΝ έχουν καθηγητή (στο όργανο) στο Ωδείο μέχρι τώρα να μας στείλουν το όνομά τους

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους ΔΕΝ έχουν καθηγητή (στο όργανο) στο Ωδείο μέχρι τώρα (εξαιτίας της μη πρόσληψης) να μας στείλουν τα κάτωθι στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο γονέα
2. Ονοματεπώνυμο μαθητή
3. Ονοματεπώνυμο καθηγητή
4. Όργανο
5. Τάξη
6. email και κινητό τηλ.

Επειδή όπως ειπώθηκε και από την Διευθύντρια του ΚΩΘ, την προηγούμενη εβδομάδα, η χρονιά ΧΑΘΗΚΕ, πρέπει όλοι εμείς που έχουμε τα παιδιά μας στο Ωδείο, χωρίς ακόμα καθηγητή, ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ όμως από το Ωδείο διότι τον Νοέμβριο το Ωδείο έγραψε στα μαθητολόγια του τον μαθητή, οπότε ΔΕΝ μπορούσε πλέον να φύγει, να κάνουμε ΚΑΤΙ.
Για να προχωρήσουμε όμως σε οποιαδήποτε κίνηση ΠΡΕΠΕΙ να δούμε ποίοι είμαστε σε αυτή τη κατάσταση. Η Διευθύντρια είπε στην συναυλία ότι είναι περίπου οι 200 από τους 400 σπουδαστές.

Παρακαλούμε πολύ επειδή πρέπει να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ σε κινήσεις όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη περίπτωση να μας κοινοποιήσουν τα ανωτέρω στοιχεία. (Ως Πρόεδρος εγώ έχω και τα δύο μου παιδιά σε αυτή την κατηγορία !!!)

Ευχαριστούμε

Σχόλια