Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (με πάνω από 70 μουσικούς, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στο Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης)


Στους δύσκολους αυτούς καιρούς, το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο της Θεσ/νίκης που προσπαθεί να εκπαιδεύσει μαθητές με ειδικές αρετές (και όχι ανάγκες), απευθύνει σε όλους μας μία έκκληση για βοήθεια και συμμετοχή διοργανώνοντας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (με πάνω από 70 μουσικούς, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στο Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης), την Κυριακή 11/12/2011, στις 19.00 .
Οι προσκλήσεις τιμώνται 7 € για τους μεγάλους και 3 € για τους μικρούς και φοιτητές.
Σας παραθέτω το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Σχολείο και την αφίσα και ευχαριστούμε την Πρυτανεία που διέθεσε το Αμφιθέατρο Τελετών του Παν/μίου αφιλοκερδώς για αυτή την εκδήλωση.

mail@gym-eid-thess.thess.sch.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας και το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικη Συναυλία την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στις 7μμ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημοσίου Ειδικού Γυμνασίου και των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων. (Tιμή πρόσκλησης 7¤/ μαθητικό-παιδικό 3¤)
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Η Δ/νση του Δημοσίου Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης


Σχόλια