Άρωμα Βιέννης στη Θεσσαλονίκη!

 




Ένα ιδιαίτερο βιεννέζικο «άρωμα» Χριστουγέννων θα αρχίσει απο νωρίς φέτος να παρασύρει τους θεατές στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σκορπίζοντας ...λίγη από την μαγεία των εορτών που πλησιάζουν!

Η φημισμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη Ορχήστρα των Ανακτόρων Schoenbrunn της Βιέννης (Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna) θα βρίσκεται στις 6 Δεκεμβρίου, στις 21.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για μια και μοναδική παράσταση .

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι περσινές της παραστάσεις στην Αθήνα, η διάσημη Ορχήστρα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει με τη μουσική της, όλη τη γοητευτική εποχή της Αυτοκρατορικής Βιέννης αποδίδοντας γνωστές άριες αλλά και τα πιο δημοφιλή βαλς και πόλκες.

Με τη Schloss Schoenbrunn Orchester Vienna θα εμφανισθούν η σοπράνο Patricia Nessy και ο βαρύτονος Sebastian Huppman σε γνωστές και αγαπημένες άριες, ενώ θα συμμετέχουν χορευτικά ζευγάρια από το Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης με επικεφαλής τον πρώτο χορευτή του Μπαλέτου της Όπερας της Βιέννης Gregor Hatala.

Σχόλια