Πρωτοβουλία και έγγραφο για το πρόβλημα του μαθήματος της τρομπέτας

Αύριο Παρασκευή, 26/11/2010, στις 18.30 - 20.30 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΚΩΘ θα βρίσκεται στο καφέ απέναντι από ΚΩΘ όπου και θα περιμένει προς υπογραφή από όλους τους εμπλεκόμενους για την παρακάτω επιστολή που αναφέρεται στο πρόβλημα του μαθήματος της τρομπέτας

...

Θεσσαλονίκη

25 / 11 / 10

Πρός Δ/νση Κ.Ω.Θ.

κοιν.: Διοικητικό Συμβούλιο ΚΩΘ

Αξιότιμοι κύριοι-ες

Με την παρούσα επιστολή την οποία υπογράφουν το σύνολο των γονέων και ενηλίκων σπουδαστών του τμήματος τρομπέτας αλλά και ο σύλλογος γονέων του ΚΩΘ, σας γνωστοποιούμε τη μεγάλη μας αγωνία και φόβο για την απώλεια πολύτιμου χρόνου που προέρχεται απο την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της πρόσληψης καθηγητών τρομπέτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΩΘ.

Κατανοούμε και στηρίζουμε την καλή σας πρόθεση για την αναβάθμιση του ΚΩΘ, αλλά πιστεύουμε οτι περαιτέρω καθυστέρηση στην πρόσληψη καθηγητών τρομπέτας καθιστά προβληματική την διδακτική χρονιά δεκάδων σπουδαστών. Θεωρούμε οτι στερείται το δικαίωμα στην εκπαίδευση των σπουδαστών αυτών, έναντι μάλιστα των άλλων σπουδαστών του Ωδείου.

Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε οτι όλοι οι σπουδαστές ήταν ευχαριστημένοι απο τους προηγούμενους καθηγητές τους λόγω της διδακτικής τους επάρκειας αλλά και της άριστης προσωπικής σχέσης σπουδαστών- καθηγητών.

Πιστεύουμε λοιπόν οτι η προσωρινή πρόσληψη των παλαιών καθηγητών με όποιο καθεστώς πρόσληψης εσείς κρίνετε αναγκαίο, θα λύσει το πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλούμε θερμά γιά τις άμεσες δικές σας ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα της πρόσληψης των καθηγητών τρομπέτας που είναι άδικο γιά τους σπουδαστές αλλά και για την φήμη και λειτουργία του ΚΩΘ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ακολουθούν οι υπογραφές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

Σχόλια