Σοβαρότατο θέμα προέκυψε με επιστολή που απέστειλε ο νέος Πρόεδρος και δημοσιεύουμε την διαμαρτυρία του Συλλόγου Καθηγητών για την προκήρυξη των μη μόνιμων καθηγητών

Σοβαρότατο θέμα προέκυψε με επιστολή που απέστειλε ο νέος Πρόεδρος κ.Λεφάκης στην οποία όπως μπορείτε να δείτε εδώ ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει την πρόταση των διδάκτρων.
Αυτό το θέμα εκτός από σοβαρότατο ατόπημα του Προέδρου βρίσκει το ΔΣ του Συλλόγου ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ και με κάθε κόστος θα αποτρέψουμε  να συμβεί αυτό στο Ωδείο μας.
Εντός των ημερών με το σοβαρό αυτό θέμα το ΔΣ θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του στην οποία θα ενημερωθείτε και ελπίζουμε να υπάρξει μαζική προσέλευση των μελών.
Ήδη το ΔΣ του Συλλόγου μαζί με τον Σύλλογο Σπουδαστών ζήτησε με την αίτηση του αρ.πρωτ. 664/25-8-2010 άμεση συνάντηση με το ΔΣ του ΚΩΘ.

Επίσης ο Σύλλογος Καθηγητών μας απέστειλε έγγραφη διαμαρτυρία (ανάκληση απόφασης) για την Προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Ωδείου (www.odiokrat.gr ) και αφορά την πρόσληψη όλων των μη μόνιμων καθηγητών του Ωδείου.
Μπορείτε να διαβάσετε την διαμαρτυρία εδώ.

Σχόλια