Στις 21/5/2010 έγινε ΔΣ του Συλλόγου

Την Παρασκευή 21/5/2010 πραγματοποιήθηκε ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του ΚΩΘ με παρόντες τους Αθανασιάδη, Ευθυμιάδη και Σπυρόπουλο, στο οποίο και συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Άμεση αποστολή επιστολής προς τον Υπουργό για το θέμα της Διοίκησης του ΚΩΘ με το κάτωθι περιεχόμενο το οποίο και συμφωνούν και στηρίζουν και οι άλλοι δύο Σύλλογοι του Ωδείου, των καθηγητών και των σπουδαστών :
" κ.Υπουργέ,

είμαστε οι τρεις Σύλλογοι, Καθηγητών, Γονέων και Σπουδαστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και πήραμε την πρωτοβουλία να σας αποστείλουμε αυτή την επιστολή, διότι η κατάσταση που έχει προκύψει εδώ και ένα μήνα για το Ωδείο μας είναι πραγματικά τραγική.


Έχουμε ένα μήνα τώρα που το Ωδείο μας είναι ακέφαλο χωρίς Διοίκηση με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να μην μπορεί να προχωρήσει καμία ενέργεια και λειτουργία του μεγαλύτερου και του μόνου Κρατικού Ωδείου της χώρας μας.


Σας υπενθυμίζουμε ότι σε λίγο καιρό πλησιάζει ο καιρός των εξετάσεων καθώς και των εκδηλώσεων και συναυλιών οι οποίες πολλές φορές συνοδεύουν τις εξετάσεις καθώς και τα πτυχία και διπλώματα των μαθητών. Επίσης επείγονται τα θέματα της μισθοδοσίας καθώς και των πληρωμών προς τρίτους.

Παρακαλούμε πολύ όπως προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες από μέρους σας για τον διορισμό της νέας διοίκησης του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης ώστε επιτέλους να προχωρήσουμε σε όλα εκείνα τα αναγκαία βήματα για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου.

Με τιμή

Οι Σύλλογοι του ΚΩΘ

Καθηγητών                 Γονέων                      Σπουδαστών
"


2. Σύνταξη και αποστολή επιστολής - καταγγελίας προς τον Διευθυντή του ΚΩΘ, για την απαράδεκτη στάση του στη συναυλία της 16/5/2010, υπό τη διεύθυνση του κ.Μπαλτά, με την ορχήστρα της ανωτέρας τάξης, στην οποία ορχήστρα προστέθηκαν πέντε (5) !!! επαγγελματίες μουσικοί και μάλιστα στις πρώτες θέσεις των οργάνων τους !!! (βιολιά, βιόλες, τσέλα, πνευστά)

3. Συζητήθηκε το θέμα του οικήματος του Ωδείου και τέθηκε το θέμα του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα, όπου υπάρχει έτοιμο οίκημα (και μάλιστα ανακαινισμένο) του Υπ.Πολιτισμού και το οποίο επισκέφθηκαν οι Αθανασιάδης και Ευθυμιάδης. Επίσης επισκέφθηκαν και την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς όπου και ενημερώθηκαν για το θέμα του πρ.Στρατοπέδου Κόδρα και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Επίκειται και συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ.Μπακογλίδη.

Σχόλια